ons web

Startleningen zijn speciale leningen van normale kredietverstrekkers die uitsluitend bedoeld zijn voor het starten van een bedrijf. Dit type lening is bedoeld om de zakenman te ondersteunen in zijn eerste fase van bedrijfsontwikkeling. Het geld wordt op verschillende manieren aan het bedrijf verstrekt, zoals door het aan te vragen bij banken en kredietverenigingen of door leveranciers en fabrikanten rechtstreeks te benaderen voor de aankoop van benodigdheden, machines en apparatuur enz. Hier zijn vier hoofdtypes van startersleningen beschikbaar in de markt:

start een bedrijf

Business line of credit (bbor). Bij dit type starterslening hebben ondernemers alleen toegang tot het geld als ze aan de criteria van de kredietverstrekker voldoen. Om in aanmerking te komen voor een zakelijke kredietlijn, moet u de kredietgever ervan overtuigen dat u het geleende bedrag alleen voor het beoogde doel zult gebruiken. In feite zijn er geen persoonlijke activa waarvoor u aan de normen van de kredietgevers moet voldoen om in aanmerking te komen voor een zakelijke lening. Het bedrag van de lening is maximaal 100% van de totale waarde van de activa die eigendom zijn van de kredietnemer.

Kleine zakelijke leningen (small business loan). Dit is een van de meest populaire soorten leningen die beschikbaar zijn voor de financiering van kleine bedrijven. Deze worden over het algemeen verstrekt door dezelfde bronnen die startleningen verstrekken. Om dit type lening te krijgen, zal de geldschieter bepaalde informatie nodig hebben zoals uw businessplan, registratie, kapitaaluitgaven, datum van aanvraag en financiƫle prestaties. Ook moet u de kredietgever ervan overtuigen dat u een geschikte kandidaat voor de lening bent. Aangezien dit soort leningen voor kleine bedrijven door veel kredietverstrekkers worden verstrekt, zijn uw kansen om het geld te krijgen groter.

Sources for this article: